FÅ ET MILLIONÆRMINDSET,

SÆT TURBO PÅ DIN INDKOMST OG SKAB FORANDRING I VERDEN

Money Academy

Et struktureret og effektivt coachingforløb, der sætter turbo på din vækst og økonomi

 

Money Academy

Et struktureret og effektivt coachingforløb, der sætter turbo på din vækst og økonomi

 

Kom i gang i nu
*Kun 13.299 DKK - Mulighed for delebetaling i 2-3 måneder*
Book gratis samtale
*For dig, der stadig har spørgsmål om Money Academy*

Money Academy er danskernes foretrukne forløb og community med fokus på økonomisk frihed.

DU har en drøm om at øge din indkomst, stige i graderne, vækste din forretning, tjene det du er værd, designe den livsstil du har i tankerne og skabe forandring i verden.

VI har fællesskabet, supporten og værktøjerne til at få det til at ske - og det kan ske hurtigere, end du forestiller dig.

Kom i gang nu
6 MÅNEDLIGE BETALINGER AF 10.000 KR. INKL. MOMS
Invester i dig selv for kun 13.299 kr.
Book gratis samtale

*Mulighed for delebetaling i 2-3 måneder*

*For dig, der stadig har spørgsmål om Money Academy*

HVIS DET FØLES HÅRDT AT TJENE PENGE, MEN DU VED MED DIG SELV, AT DU VIL HAVE MERE RIGDOM OG LETHED I DIT LIV

SÅ ER MONEY ACADEMY FOR DIG

Kender du til det her?

 • Du sælger din sjæl til din arbejdsgiver eller kunder og arbejder over eller gratis, selvom du skaber merværdi

 • Du "opfinder" ligegyldige to-do lister i stedet for at fokusere på aktiviteter, der skaber en øget indtægt eller omsætning i din forretning

 • Du føler modstand og utilpashed, når du snakker om penge og økonomi med dine kolleger, chef eller potentielle kunder

 • Din bankkonto reflekterer ikke det arbejder, som du leverer
 • Din økonomi har det OK, men selvom du arbejder 24/7, føler du, at du har brug for mere tid i hverdagen for at tjene mere
 • Du ved, at din forretning eller idé er fantastisk, men det er ikke nok til at dække dine månedlige udgifter

 • Du oplever skyldfølelse, når du bruger penge på dig selv

 • Og dog... du har et KÆMPE ønske om at gøre mere, give mere og have mere, men du oplever kun den ene frustration efter den anden, fordi du ikke oplever forandring hurtigt nok
Hvis du kender til ovenstående...

SÅ ER MONEY ACADEMY SVARET DU HAR VENTET PÅ.

NU KAN DU SNART ELIMINERE DINE PENGE-BLOKERINGER OG BEGYNDE AT LEVE DET LIV, DU HAR DRØMT OM

MONEY ACADEMY ER STEDET, HVOR DU VIL TRANSFORMERE DIT PENGEMINDSET, ØGE DIN INDKOMST OG SKABE DEN FORRETNING OG LIVSSTIL, DU FORTJENER

Forestil dig en virkelighed hvor...

 • Du har et millionærmindset Penge er ikke længere et problem. Du elsker at dele dine gaver og talenter med verden
 • Du har let ved at forsørge din familie. Du har tid og overskud til at give dem det, som du ikke før kunne give dem
 • Du er selvsikker, når det kommer til penge. Du ved, at du får det, som du fortjener
 • Du sætter standarden for din forretning, og du får den løn eller tager de priser, som du ønsker
 • Din karriere eller forretning blomstrer. Du er i rivende udvikling, fordi du ved, at du altid er i stand til at udrette mere

DU ER KUN FÅ ØJEBLIKKE VÆK FRA AT KICKSTARTE DIN REJSE MOD RIGDOM OG BLIVE EN

ÆGTE PENGE-MAGNET

Hvordan fungerer

Money Academy?

 

 • Money Academy er et online univers og community, der hjælper dig med at indfri dine økonomiske drømme
 • Med Money Academy får du værktøjerne til at blive den bedste version af dig selv, så du kan tiltrække de penge, du ønsker

TRÆNINGEN

Meget praktiske og motiverende videoer til hvert modul for at guide dig gennem de præcise strategier, du har brug for for at øge din indkomst og blive en pengemagnet.

MP3'er af alle videoer (så du kan lytte og lære, mens du er på farten).

Tydelige, trinvise øvelser og arbejdsark, så du kan implementere alt, hvad du lærer i træningen.

LIVSTIDSADGANG til hele kurset, så du kan tage det i dit eget tempo og gentage moduler, når du har brug for det.

COACHINGEN

Live-gruppecoachingkald med Kasper & Jeppe HVER UGE om bestemte temaer og Q&A-sessioner om pengemindset. 

Vi taler om din fremgang og mål og sikrer dermed hele tiden, at du ved præcis, hvad du skal gøre og dermed bevæger dig mest effektivt fremad.

Ligeledes vil du altid kunne få svar på de spørgsmål, du sidder inde med, så du altid har klarhed i dit sind, og dine handlinger er prioriteret.

SUPPORTEN

Adgang til vores private community af utrolige iværksættere, der rent faktisk udfører arbejdet, tjener penge og støtter hinanden.

Adgang til erfarne community-mentorer, herunder Kasper & Jeppe selv, til at besvare dine spørgsmål og yde løbende support.

Her er hvad vi vil gennemgå i hvert modul...

Modul 1: Find dit formål, identificer hvad du ønsker og sæt økonomiske mål som top 1%

Uden et klart formål i livet vil du aldrig finde fuldkommen tilfredsstillelse, og du vil med stor sandsynlighed føle dig som et blad i vinden, der hopper fra det ene til det andet uden nogen klar retning.

Det er på tide, at du finder dit livsformål, så du kan bane vejen for ægte overflod. Det er på tide, at du tillader dig selv at gå efter de ting i livet, som du inderst inde virkelig ønsker. Penge i sig selv er nytteløse – det er hvad, du bruger dem på, der vil gøre en forskel for dig selv, din familie og de mennesker du kommer i kontakt med.

Hvis du spurgte den almene dansker, hvad de gerne ville tjene, så ville de ikke have et klart svar. Sammen sørger vi for, at du får sat de rigtige økonomiske mål, ligesom verdens mest velhavende, så også du kan spille med, hvor det virkelig er sjovt.

Modul 2: Få et millionærmindset og udvikl økonomisk selvtillid

Udsætter du ofte indkomstproducerende aktiviteter (eller bare de vigtigste opgaver) i dit arbejde eller din forretning (såsom at ringe ud, følge op, sende fakturaer eller sende e-mail-tilbud til din liste)? Og føler du massiv modstand omkring det at diskutere løn, økonomi og priser med dine kolleger, chef eller potentielle kunder?

Når det kommer til penge, er vi alle unikke i den måde, vi saboterer os selv og holder os tilbage. Indtil du identificerer nøjagtigt, hvad din egen særlige tankegang er, vil du aldrig være i stand til at omprogrammere dine tanker og komme videre. Derfor kommer vi i dette modul tæt og personligt ind på dine individuelle overbevisninger og erstatter dem med et succesfuldt millionærmindset og hjælper dig med at udvikle din økonomiske selvtillid.

Modul 3: Øg din indkomst og skab langsigtet velstand

Hvis din banksaldo ikke afspejler den enorme mængde arbejde, du lægger i dit job eller i din forretning, eller hvis du klarer dig godt nok økonomisk, men du kan ikke se, hvordan du muligvis kan øge din indkomst uden at arbejde meget hårdere, så er det her, vi begynder at tilpasse din forståelse af loven om kompensation og loven om tiltrækning, så du kan skrive din egen løncheck og få, hvad du er værd.

Hvis du går til en lavere løn, end du er værd, eller underbetaler dig selv og samtidig overleverer eller værre endnu accepterer overarbejdstimer eller at arbejde gratis og derefter føler en slags vrede over det. Så er det på tide at stoppe med at leve i et permanent hamsterhjul og aldrig føle, at der er nok. Det er på tide, at du tjener, hvad du er værd og bygger på din langsigtede velstand

 

Modul 4: Overvind frygten gå forrest og opnå så stor en tro på dig selv, at du med lethed kan tage handling, sælge dig selv og dine idéer

Lad ikke andres blokeringer, begrænsende overbevisninger og negativ snak holde dig tilbage. Det er din tid til at skinne. Vi viser dig, hvordan du står stærkt og selvsikkert og overvinder frygten i enhver situation.

Der er så mange forskellige niveauer, når det kommer til dit forhold til penge, og medmindre du adresserer dem alle, er du bestemt til en fremtid med tilbageslag, frustration og en følelse af altid at være bagud og skulle kæmpe. I dette modul skaber vi en urokkelig tro på dig selv, og giver dig værktøjerne til at tage massiv handling, så du altid bevæger dig fremad uden bekymringer.

.

Modul 5: Den bedste måde at investere for at opnå økonomisk uafhængighed

Du ved, at du har en god forretning eller idé, men du kan ikke tjene penge nok på det til at dække dine faste udgifter (eller rettere sagt blive "rig"). Lad os droppe BS, frygt og tvivl og foretage en investering i dig selv, din idé og din forretning for at få dine drømme til at ske.

Lad os komme i gang med kunsten i at få dine opsparede penge til at vokse og arbejde for dig, så du altid har et positivt cash flow og en formue, der vokser år efter år. Det handler om stoppe med at agere, som din folkeskolelærer har lært dig og i stedet lytte til de rigeste og mest succesfulde personer på jorden. Det er tid til at begynde at tegne et liv i overflod og rigdom som aldrig før.

Modul 6: Hvordan du udnytter løftestangseffekten og forbliver fokuseret, selv efter du har fået succes

Vi ved, at du har et stort ønske om mere, og du er mest frustreret over, at det ikke kommer hurtigt nok, så i det sidste modul, vi vil sikre, at alle dine ny strategier og overbevisninger bliver en naturlig del af dig så hurtigt som muligt, så manifestering bliver ubesværet for dig, og du kan skabe en 'ny standard', når det kommer til penge.

Noget af dette lyder måske lidt woo-woo og teoretisk, men stol på os - vi har proppet praktiske værktøjer, teknikker og dokumenterede trin ind i hvert modul. Og der er ikke et enkelt værktøj her, som vi ikke selv har brugt til at skabe vores egen pengetransformation. Dette er ikke bare vores lommefilosofi – dette er baseret på årtiers studier af verdens mest succesfulde mennesker – både i forhold til penge, men også livet generelt.

Start din rejse i dag
Book gratis samtale

*Kun 13.299 kr. - mulighed for delebetaling 2-3 måneder*

 *For dig, der gerne vil vide mere Money Academy*

BLIV EN DEL AF MONEY ACADEMY OG DU VIL ALDRIG FØLE DIG ALENE

Med disse 6 moduler i dine hænder vil du allerede i morgen opleve fremskridt i dine resultater, og du er garanteret vækst og udvikling personligt og økonomisk på både kort og lang sigt. Derudover vil vores private community give dig den støtte og det venskab, du har brug for – dette vil være en gamechanger for dig. Vi er stolte af det community, som vi har opbygget, og vi er selv meget aktive i vores gruppe, der tilbyder rådgivning og besvarer spørgsmål! Uvurderligt.

JOIN VORES COMMUNITY AF INSPIRERENDE DANSKERE DER VIL MERE

3 BETALINGSMULIGHEDER - ADGANG FOR LIVET

Kom i gang i dag
Book et møde i dag

*Betal 13.299 kr. i dag eller del din investering op*